.

Informatii despre schimbarile privind datele personale

Implementarea Regulamentului General privind Protectia Datelor (Regulamentul (EU) 2016/679) va intra in vigoare in data de 25 mai 2018. Scopul regulamentului este de a permite persoanelor fizice sa isi exercite un control mai eficient asupra modalitatii in care datele personale sunt procesate. In calitate de administrator de date, Prista Oil Holding EAD /Compania/ isi propune sa ofere un nivel adecvat de protectie a datelor clientilor si partenerilor sai prin procesarea acestora numai prin mijloace legale si scopuri legitime:

   •   sa indeplineasca obligatiile Companiei in baza contractului incheiat cu dumneavoastra
   •   sa furnizeze informatii bazate pe consimtamantul dumneavoastra explicit
   •   ori de cate ori se aplica una dintre celelelate conditii prevazute in Articolul 6 (1) din Regulament.

La prelucrarea datelor dumneavoastra personale, Prista Oil Holding EAD se straduieste sa aplice cele mai inalte standarde de securitate (indeplinind cerintele ISO/IEC 27001), sa impartaseasca datele doar cu organele de stat (in cadrul autoritatii) si cu subcontractantii lor care au o reputatie buna.

Pentru a le oferi persoanelor un control mai eficient asupra datelor personale, Regulamentul le confera o serie de drepturi, printre care:

   •   dreptul de acces si de informare, dreptul de rectificare, dreptul de “a fi uitat”, dreptul de a limita procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se opune luarii deciziilor automate si dreptul de a retrage consimtamantul dat pentru procesare.
   •   conditiile in care pot fi exercitate aceste drepturi sunt prevazute la art. Articolul 7 (3) si capitolul III (articolele 12-23) din regulament, precum si documentele interne ale societatii privind protectia datelor cu caracter personal.

Incepand cu primul trimestru al anului 2018, Prista Oil Holding EAD detine un DPO numit pe care il puteti contacta la adresa dpo@prista-oil.bg sau prin posta: Bulevardul 46 Treti Mart, Ruse, cod 7012, Bulgaria daca aveti intrebari cu privire la exercitarea drepturilor pentru protectia datelor dvs. personale.

Drepturile tale sunt responsabilitatea noastra!