.

akreditacia.21.06.2022

Laboratorul de testare a produselor petroliere (PPTL) funcționează ca o unitate separată și independentă în structura PRISTA OIL HOLDING EAD.

Laboratorul de testare a produselor petroliere este situat pe platforma fabricii de lubrifianți din Ruse și este găzduit în spații care acoperă o suprafață de 1000 m2. PPTL are in dotare cele mai moderne echipamente de testare, instrumente de monitorizare și control și dispozitive de măsurare pentru testarea produsului în conformitate cu diferite metode standard - BDS, BDS ISO, ASTM, etc. Laboratorul a fost creat în 1996. Din 2003 este acreditat conform BDS EN ISO / IEC 17025.

În prezent, PPTL are acreditare pentru testarea și prelevarea lubrifianților de diferite clase de vâscozitate și niveluri de performanță - uleiuri de bază, uleiuri pentru lagăre, uleiuri pentru transmisii industriale, uleiuri de turbină, uleiuri hidraulice, uleiuri pentru compresoare, uleiuri de transmisie, uleiuri de motor, uleiuri de transformare, uleiuri de aviație, lichide pentru prelucrarea metalelor, lichide de frână, lichide de răcire (antigeluri).

Laboratorul de testare a produselor petroliere al PRISTA OIL HOLDING EAD oferă servicii conform BDS EN ISO / IEC 17025: 2018 asigurând în același timp o performanță profesională și o competentă a testării și eșantionării pentru toate activitățile care fac parte din domeniul său de acreditare declarat.

O bună apreciere a activității personalului PPTL este performanța lor excelentă în programele de comparare inter laboratoare pentru testarea adecvării și competenței organizate de АSTM - programe de verificare încrucișata intre laboratoare, SGS IIS (Institutul pentru Studii Inter laboratoare, Olanda) și programe organizate de Chevron, organizatori bulgari, etc.

Laboratorul participă la dezvoltarea de produse noi și efectuează monitorizarea uleiurilor in exploatare.

Personalul PPTL reprezintă PRISTA OIL HOLDING EAD ca membru organizațional al ASTM (Societatea Americană de Testare și Materiale), BDS (Institutul Bulgar pentru Standardizare), TC 67, Uniunea Metrologilor din Bulgaria și alții.