.

Vechea capitală a Bulgariei a adunat distribuitori pentru Prista Oil Training de vânzări Texaco Delo

14-01-2020

Echipa de vânzări Prista Oil împreună cu partenerii săi din Bulgaria au luat parte la un training de vanzari  la Veliko Tarnovo pentru a afla cele mai noi știri și tendințe în domeniul lubrifianților, dezvoltati de Chevron sub brandul Texaco Delo.  Vechea capitală i-a întampinat pe specialiștii în vânzări intr-o atmosferă prietenoasă, împletind discuțiile cu sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Training-ul de vânzări pentru podusele Texaco Delo pentru vehicule grele a fost condus de Albena Ivanova, director de cercetare și dezvoltare în Prista Oil. Doamna Ivanova a susținut prezentarea dedicata gamei de uleiuri pentru motoare și transmisie, lichide de răcire și alte produse Texaco Delo si deasemeni a răspuns la întrebările adresate de către specialiștii în vanzari.  

Irina Ropay, coordonatorul de marketing al grupului Prista Oil, a prezentat instrumente de marketing și materiale disponibile on line pentru echipa de vânzări pentru susținerea colaborarii zilnice cu clienții, precum și pentru a obține informații tehnice și de marketing suplimentare despre produsele Texaco.

"Sperăm ca în noul an 2020 să avem în mod regulat astfel de întâlniri pentru a comunica față în față cu echipa noastră de vânzări și partenerii noștri, pentru a împărtăși cele mai noi știri despre produse și industrie și pentru a primi feedback direct de la piață", a spus Ing. Anatoli Anastasov, Director vânzări, Departamentul Distribuitori.

Inapoi