.

Schimbul de experienta si idei a avut loc in Ruse, Bulgaria pe 7 Septembrie la PRIMA CONFERINTA A DISTRIBUITORILOR PRISTA® DIN RUSIA

03-10-2017

Echipa Prista Oil a gazduit pe 07.09.2017 in Ruse, Bulgaria o conferinta cu distribuitorii companiei Inventum – reprezentantul oficial Prista Oil Holding din Rusia. Au participat la eveniment aproximativ cincisprezece parteneri din diferite regiuni ale Federatiei Ruse.

Pentru distribuitorii rusi aceasta a fost prima intalnire la acest nivel desfasurata in Bulgaria. Scopul principal al evenimentului a fost prezentarea fabricii si produselor Prista Oil, strategia de patrundere pe piata rusa, rezultatele activitatii companiei in anul 2017 si de a discuta ultimele propuneri comerciale. In cadrul conferintei participantii au impartasit cazuri de afaceri de succes in vanzarile de lubrifianti si fluide auto Prista®, dezvaluind particularitatile regiunilor lor.

Importanta acestei conferinte a fost recunoscuta si de Directorul Executiv al companiei Inventum – Domnul Pavel Lisovsky: “Obiectivul prioritar al companiei este de a oferi produse de inalta calitate fabricate cu ajutorul celor mai recente tehnologii din Bulgaria, in fabricile din Ruse si Sofia. Organizarea companiei noastre este primul pas spre succes – Inventum are o echipa de vanzari cu experienta si ofera suport tehnic, de marketing si informational clientilor sai. Vom continua sa organizam astfel de evenimente prin care ne vom informa partenerii in timp util despre beneficiile produselor fabricate de Prista Oil Holding”

La randul sau, actionarul si membrul Consiliului de Administratie al Prista Oil Holding, Domnul Milen Boychev, a multumit tuturor participantilor si a mentionat cele mai importante perspective pentru dezvoltarea vanzarilor de produse Prista® pe piata rusa: “Multumim tuturor partenerilor nostri ca au ales sa lucreze cu noi! Vedem un potential mare de a face afaceri de succes in Rusia si vom continua, pas cu pas, sa atigem obiectivele stabilite!”

Inapoi