.

ROCKIN’ THE CLUSTER

03-10-2016

Ceco Anastasov (Director Executiv al Grupului Prista Oil) si Valentin Ionescu (Sales and Marketing Manager) au vizitat CEE Cluster. Programul lor de 3 zile a inclus intalniri cu potentiali clienti si cu echipele companiilor Prista Cehia, Slovacia si Ungaria, precum si o analiza aprofundata a rezultatelor. Vanzarile din 2016 sunt in crestere, dar nu atat de mult pe cat a fost planificat.

“A fost bine sa vedem exemple pozitive – cum ar fi cooperarea cu DAF – pe care o putem folosi, de asemenea, in alte tari. Cu toate acestea, oamenii de vanzari sunt adesea prinsi in sarcini care ar trebui sa fie in afara domeniului de activitate al acestora. Aceastea limiteaza potentialul nostru de  crestere.”- a declarant Dl. Ionescu dupa terminarea intalnirilor. “Trebuie sa lasam oamenii de vanzari sa se concentreze asupra vanzarilor.” – a adaugat Tivadar Runtág (CEE Cluster Sales Manager).

“Noi exploatam noi oportunitati pe pietele de lubrifianti sintetici si semisintetici. Nu exista alta cale decat sa castigam – asa ca let’s rock-n-roll!”- a comentat Ceco Anastasov.

Inapoi