.

Prima conferinta tehnica din Orenburg, Rusia, a prezentat ultimele produse inovatoare ale Prista Oil Holding

13-09-2017

Prima conferinta tehnica pentru clientii finali din Orenburg a avut loc in data de 24 August 2017, cu suportul Inventum LLC, reprezentantul oficial al companiei Prista Oil Holding din Rusia. Principalul scop al evenimentului a fost acela de a prezenta avantajele cheie ale lubrifiantilor Prista Oil.

La eveniment au participat peste 30 de companii din regiunea Orenburg, acestea activand in sectorul petrolului si gazului, precum si companii care fac mentenanta pentru flotele de utilaje agricole, de pasageri si de marfuri. Printre participanti s-au numarat atat sefii departamentelor de inginerie si tehnica, cat si conducerea companiilor – cei care iau deciziile finale atunci cand achizitioneaza lubrifianti pentru afacerile lor si care monitorizeaza exploatarea vehiculelor si echipamentelor speciale.

Conferinta a fost organizata de Inventum LLC impreuna cu distribuitorul produselor Prista® din regiunea Orenburg – Prima Oil.

Aceasta a fost prima conferinta din Rusia tinuta pentru utilizatorii finali prin intermediul careia s-au prezentat ultimele evolutii din gama de lubrifianti Prista®, precum si noile programe de suport tehnic care aduc o imbunatatire importanta in relatia cu clientul.

Inapoi