.

Friends Fest 2020 a reunit pentru încă un an fanii mașinilor americane în Republica Cehă

17-09-2020

Festivalul și-a întâmpinat vizitatorii cu spectacole de mașini fantastice, motociclete frumoase, un sat indian, spectacole muzicale uimitoare, prezentare de sporturi americane, concurs de Chilli și multă distracție pentru copii și părinții lor

Pe 15 august 2020, festivalul Friends Fest 2020 a fost din nou organizat în orașul Pardubice.

Compania noastră Prista Oil Czech s.r.o. - a participat, de asemenea, la acest festival (https://friendsfest.cz/en) ca partener semnificativ - nu pentru prima dată. Întregul festival a fost organizat într-un mod care să satisfacă toate condițiile și reglementările guvernului ceh legate de situația Covid-19.

Ce este mai exact Friends Fest? Este un festival plin de distracție, râsete, muzică, mașini americane puternice, echipament militar și mâncare excelentă. Întregul eveniment este conceput în spiritul american. Este organizat de compania AUTO IN, care nu este doar clientul nostru important, ci partenerul nostrum special. Prista Oil Czech s.r.o. a fost prezentă la acest festival într-o extinsă zonă expozițională situată chiar lângă cortul VIP al festivalului. Vizitatorii festivalului s-au putut odihni în zona noastră de relaxare și s-au putut bucura de excelentele noastre hot-dog Jakub.

Standul nostru a fost vizitat și de mulți dintre clienții noștri și le mulțumim foarte mult pentru că au petrecut timp cu noi. De asemenea, dorim să mulțumim Olio Czech Republic s.r.o., care ne-a oferit asistență organizațională completă, astfel încât întregul eveniment să se desfășoare fără o singură problemă.

Ne exprimăm mulțumirile și așteptăm cu nerăbdare anii următori.

Ing. Jan Bašta

Manager general

Inapoi