.

ECHIPELE AUTO IN ȘI PRISTA AU PARTICIPAT ÎMPREUNĂ LA O SĂPTĂMÂNĂ DE MUNCĂ ȘI DISTRACȚIE PE LITORALUL BULGĂRESC

30-09-2021

Echipele AUTO IN și Prista Oil au vizitat Sunny Beach și Nessebar și au petrecut un weekend prelungit pentru a discuta despre parteneriatul între cele două companii, și pentru a se bucura atmosfera frumoasă de la malul mării. AUTO IN s.r.o. https://autoin.cz/ este cea mai mare reprezentanță FORD din Republica Cehă și este un reprezentant autorizat de vânzări și service pentru Hyundai, Volvo și Škoda.

Compania AUTO IN s.r.o. și-a început activitatea în anul 2000 oferind servicii de înaltă calitate, inclusiv consultanță, inspecție vehicule, test drive-uri, precum și consultanță financiară pentru achiziționarea vehiculelor. Compania este, de asemenea, un fondator și acționar al TRUCKS a.s. companie care livrează și distribuie camioanele Ford în Republica Cehă.

Proprietarul AUTO IN Miloš Pavlíček, directorul general Jan Myslivec și directorul de vânzări Josef Boháč au fost întâmpinați în Bulgaria de către Jan Bašta, directorul general al Prista Oil Czech și Jakub Musil, KAM al Prista oil Czech, împreună cu Ceco Anastasov, CEO al Prista Oil Holding și Valentin Ionescu director de vânzări și marketing pentru Prista Oil Group. Împreună au discutat perspectivele pentru proiectele viitoare și au inițiat negocieri pentru livrarea produselor Prista și Texaco pentru service-ul camioanelor Ford prin TRUCKS a.s

Echipa Prista a fost fericită să petreacă timp împreună cu partenerii lor din AUTO IN pentru a vorbi despre afaceri și pentru a avea ocazia ca membrii cheie din ambele părți să se întâlnească personal pentru a împărtăși idei, bucurându-se de mâncare bună, vreme caldă și priveliștile frumoase de la malul mării și din orașul vechi Nessebar.

Pentru a afla mai multe despre AUTO IN, vă rugăm să vizitați https://autoin.cz/

Inapoi