.

ECHIPA INTER CARS A VIZITAT FABRICA PRISTA OIL DIN RUSE, BULGARIA

19-10-2016

Invitati de Pista Oil Ucraina, 15 manageri de Vanzari de top ai companiei Inter Cars au vizitat fabrica din Ruse pe 27 si 28 Septembrie

Inter Cars Ucraina si-a inceput activitatea in anul 2000 si este unul dintre cei mai mari distribuitori de piese de schimb pentru autoturisme, camioane si camionete de pe piata ucraineana. Compania este fruntasa si printre filialele companiei Inter Cars din Europa Centrala si de Est.

Pe parcursul ultimilor 16 ani, compania Inter Cars a dezvoltat o retea de 25 de filiale in Ucraina cu mai mult de 40.000 de clienti existenti. Portofoliul companiei cuprinde peste 1.600 de marci diferite, cu mai mult de 80 000 de produse de la peste 400 de producatori.

Portofoliul companiei Inter Cars include o gama larga de lubrifianti si piese de schimb pentru autoturisme si vehicule utilitare grele, precum si instrumente si echipamente pentru atelierele care repara autoturisme si camioane din Europa si din Asia.

In timpul vizitei, membrii echipei Inter Cars au luat parte la turul fabricii, dupa care a urmat o intalnire cu unul dintre managerii de top ai companiei Prista Oil, Dl. Tsvetomir Anastasov, Directorul Executiv si Dl. Emil Dimov, Directorul Fabricii. Ambii au impartasit date si fapte interesante despre organizatia Prista Oil, despre istoria fabricii din Ruse, dar si informatii despre productia de lubrifianti. De asemenea, ei au si raspuns la intrebarile adresate de echipa Inter Cars. Intalnirile au fost tinute intr-un mediu foarte prietenos si deschis.

“Atunci cand esti prima persoana care interactioneaza cu clientul, imbunatatirea cunostintelor despre produsul partenerului si schimbul de informatii cu clientii intr-un mod profesional este important”, spune Dl. Konstantin Melnik, Managerul de Vanzari Inter Cars.

Membrii echipei Inter Cars si membrii echipei Prista Oil au concluzionat ca turul fabricii si intalnirile au fost foarte interesante si utile pentru toata lumea.

“Noi speram ca prin organizarea evenimentelor de acest tip vom face un pas inainte in imbunatatirea parteneriatului de afaceri”, spune Dl. Hayduk, Directorul General Prista Oil Ucraina.

Inapoi