.

Automechanika Frankfurt 2016 Cel mai mare targ din lume pentru Industria Automobilelor Frankfurt am Main, 13 - 17 Septembrie 2016

05-10-2016

Prista Oil a facut parte din numarul record de 4,820 de expozanti

136,000 de vizitatori din 170 de tari

Tema centrala la cea mai mare expozitie din lume pentru piata independenta a pieselor de schimb din 2016 a fost ‘Tomorrow's Service & Mobility’. La expozitie au participat 4,820 de expozanti din 76 de tari, inclusiv jucatori importanti din industrie, service-uri auto si din vanzarea cu amanantul. Acestia au oferit o demonstratie impresionanta a modului in care industria se schimba pe masura ce masinile inteligente vin in prim-plan. Detlef Braun, membru al Comitetului Executiv, Messe Frankfurt GmbH spune: “Cu aceste cifre impresionante, Automechanika continua sa isi mentina pozitia ca si platforma lider a lumii pentru piata pieselor de schimb auto. In plus, fata de nenumaratele vehicule inteligente conectate, lupta pentru date a fost una dintre cele mai fierbinti discutii de la targ”. Ca si rezultat, Messe Frankfurt a lansat un nou format, “Connectes Mobility”, un spectacol rutier international care incepe pe 15 Septembrie si care in curand va face opriri in Shanghai si in Austin, Texas. Unul dintre principalii vorbitorii a fost ceatorul de soft a celor de la Jeep, Chris Valasek, care este acum seful securitatii la Uber Advanced Technology Center. In prezentarea sa, el a abordat importanta extraordinara a securitatii softului la masinile conectate.

“Pentru Prista Oil, Automechanika nu este doar un eveniment. Acesta este locul de intalnire al industriei internationale ce ne ofera posibilitatea de a ne intalni clientii din intreaga lume si de a prezenta cele mai noi produse intr-un cadru profesional, dar si de a comunica cu ei si cu ceilalti parteneri de la targ. Automechanika ne ofera o privire de ansamblu concisa, dar cuprinzatoare a tot ceea ce se intampla in aceste sectoare”, spune Valentin Ionescu, Group Sales & Marketing Director.

Automechanika Frankfurt va avea loc pentru a 25-a oara intre 11 si 15 Septembrie 2018, si pentru prima data este organizat impreuna cu REIFEN, licentiat de Messe Essen, care se va desfasura in Pavilionul 12. Ambele targuri au mai lucrat impreuna in afara Germaniei inca din anul 2014 si vor mai lucra impreuna in viitor in 15 locatii din 14 tari, de la Birmingham pana la Shanghai. In 2017 ele vor avea loc pentru prima data in Ho Chi Minh City. Este o strategie care aduce beneficii de ambele parti – ateliere si comercianti de anvelope – deoarece industriile tind sa se dezvolte atunci cand lucreaza impreuna.

Informatii de fond privind Messe Frankfurt

Messe Frankfurt este unul dintre principalii organizatori de targuri de comert din lume, generand aproximativ 648 de milioane de euro din vanzari si angajeaza in jur de 2.244 de oameni. Grupul Messe Frankfurt are o retea globala de 30 de filiale si 55 de parteneri de vanzari internationali, permitandu-i sa serveasca clienti din 175 de tari. Evenimentele Messe Frankfurt au loc in aproximativ 50 de locatii din intreaga lume. In 2015, Messe Frankfurt a organizat 133 de targuri, dintre care mai mult de jumatate au avut loc in afara Germaniei.

Centrul de expozitii Messe Frankfurt din Germania cuprinde o suprafata de 592,127 de metri patrati, avand 10 sali de expozitie. Compania, de asemenea, functioneaza pe doua sali de congres. Una dintre cele mai populate locatii din Germania, Festhalle, este gazda evenimentelor de tot felul.

Messe Frankfurt este proprietata publica, detinuta de orasul Frankfurt in proportie de 60% si de stat.

Sursa: Comunicat de rapoarte, Dr. Ann-Katrin Klusak, Messe Frankfurt

Inapoi